Sungurlar | Sitemap 2014 - Sungurlar

Sungurlar FOTOĞRAFLAR














Sungurlar Fragman

Sungurlar Fragman



Serdar Komutan ve askerlerinin destansı hikayesi yeni sezon bölümleriyle devam ediyor. Terörün çirkin yüzünün tüm şiddetiyle yaşandığı yıllarda, Güneydoğu halkı için huzurlu günler oldukça uzakta gibi görünmektedir. Fakat kirli oyunlarıyla insanları kullanan terör örgütünün hesaba katmadığı bir şey vardır: Sungurlar Timi. Şefkat Tepe, heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle gerçek bir ekran. Sungurlar Dizisinin Fragmanı hd izlemek için yukardaki video'yu oynatın Sungurlar 1. bölüm en kısa zamanda sitemize eklenecektir.
Etiketler: , , , ,

Şefkat Tepe Sungurlar Ne Zaman Başlayacak?

Ekranların en sevilen dizilerinden  olan şefkat tepe yeni sezon bölümünde ismini Sungurlar olarak alacak.Sungurların kadrosu şefkat tepe ile aynı olurken diziye yeni oyuncularda alınacak.Samanyolu Tv'de başlayacak olan sungurlar dizisinde sahne geçişleri ve efektler çoğu dizi ve sinemalardan daha orjinel biçimde yapılacak.Sungurlar dizisioyuncuları mert kılıç mehmet korhan da dizide yerleridi aldı fakat dizinin celil'i yeni sezonda varmı sorusunun cevabı hayır oldu. Celil siyasi nedenlerle diziden kendi arzusu ile ayrıldı.

Şefkat Tepe'ye geçen sezona en büyük damgayı hiç şüphesiz Kordon Cemil'in ölümü vurmuştu. Kordon Cemil'in ölümünden sonra izleyicisi azalsa da Şefkat Tepe yeni bölümleri ile kaldığı yerden devam ediyor. Şefkat Tepe yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Şefkat Tepe yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde yerini aldı.

Kudüs Ordusu’nun başına Dila’nın geçmesi bütün dengeleri değiştirir. Sınırdaki yeni yapılanmaya engel olmak isteyen Sungurlar, Dila’ya ulaşmak için baskınlar düzenler. Ancak ordunun yeni lideri Sungurları bitirmeye kararlıdır. Karargaha saldırmak için bombalı bir tuzak hazırlayan Dila, kızı Bejan’ı görevlendirir. Ancak bu sırada sürpriz bir gelişme yaşanır. Sungurlar’ın yaptıkları gizli operasyonları deşifre eden ve kameraya kaydeden Kudüs Ordusu, karargahı tehdit eder. Tüm karargaha meydan okuyabilecek kadar büyüyen Kudüs Ordusu, Sungurları da pusuya düşürür. Bu tuzaktan kurtulmaya çalışan Sungurlar, büyük bir ateşin ortasında kalır.




Yeni Bölümden Kareler Sungurlar Fotografları , Sungurlar Görselleri , Sungurlar !

Sungurlar
Sungurlar
Sungurlar
Sungurlar


 


Sungurlar

Sungurlar 

Etiketler: , , , ,
 
Sungurlar | İletişim | Sitemap
Destek : Sungurlar İzle | Sitemap Telif Hakkı © 2015. Sungurlar izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır. Sungurlar Film İzle Sungurlar Yeni Bölüm Sungurlar 2. Bölüm izle Sungurlar Filmi izle Şefkat tepe İzle